*19-3-2022 De Zender R & R en vrolijke vriendjes zij vandaag uit de lucht gehaald door AT station draaide uit omgeving gasteren in drente onbemand. zender mee genomen en spul onklaar gemaakt heren su6 en tot horens.

*27 - 9 Film geplaats van inbeslagname firma Z.O.N & Nait Normoal,DippieFm

*6-6 Vanmorgen is Station M.B.Z 104 mhz uit de lucht gehaald station draaide onbemand diverse apparatuur is inbeslag genomen Mulder bende bedankt voor de platen en tot de volgende keer.

*8-5 Vanmorgen tegen  10uur is de onbemande zender van Duo Knoei uit de lucht gehaald station was te beluisteren op de 100mhz Heren su6 met  wederopbouw en bedankt voor de schijfjes.

*6-4 Agentschap Telecom heeft tegen de avond de ilegalezender Zwien oet noorden 100mhz uit de lucht gehaald. De zender was geplaast in de reclame zuil bij winschoten.Ze waren op goede vrijdag begonnen toch weer bijna 5 dagen muziek gehad, jongens tot de volgende keer.

*2-4 Geen goed begin van paasweekend.Vandaag in de vroege ochtend begon station Z.O.N -Nait Normoal en Dippie Fm aan de uitzending op de 100 mhz. Maar helaas van korte duur de heren van dienst Prijt De Boer gooiden al weer op tijd roet in het zend avontuur. Tegen de klok van 13uur was het al weer gebeurd en werd spul ontmanteld. Jong,s tot horens maar weer.

*1-4 Dit keer geen april grap maar station D.A.W 94.5 De Aanhouder Wint, uit de lucht gehaald naar een week te hebben  gedraaid.Alles in beslag genomen hele operatie voor at.Heren su6 maar weer.

*31-01 Gisteravond draaide de BroncoFM op de 98.0 mhz en kreeg gisteravond om 23.00  bezoek van politie, waren klachten uit de buurt gekomen over storing. politie was alleen en geen heren van at erbij aanwezig. ze hebben de zender in beslag genomen, nog niet eerder gehoord dat politie dit doet is blijkbaar nieuw.Bart sterkte en mischien horen we je nog wel een keer weer.  gr koos.

*05-01-2021 Heren van At/Politie zijn weer los in het nieuwe jaar, vanmorgen  werd de onbemande zender van club Doorzetters 104 mhz weer uit de lucht gehaald. De boys waren met dag 6 bezig apperatuur was in een mast in veendam,borgeswold, op gesteld, Station was 29-12 ook al uit de lucht gehaald. heren tot gauw maar weer.

*29-12 Het at/politie weer druk vandaag om weer wat station,s uit de lucht te halen. De eerste was station Bokzwien 94.5 mhz de klos station draaide al paar dagen en was  bemand. Ook waren er nog wat station,s uitgepeild en telefoontje gehad. De Club Doorzetters 104 mhz waren ook weer de klos ( onbemand ) zender was vanmorgen al uit gezet uit voorzorg maar mocht niet baten lokatie was al bekend bij AT,en spul werdt weggehaald. Allemaal su6 en tot gauw.

*18-12 Nog maar net een beetje warm gedraaid voor een wiekentje muziek draaien op de 94.5 mhz is station De  Vrolijke Amsteldrinkers al weer uit de lucht gehaald tegen 10uur was politie en at al weer onderweg naar de zender Su6 boys en tot gauw. 18.00 station wederom aan de band kijken hoe lang het duurt. 

*23-11 Het was deze keer van korte duur na gisteravond te zijn begonnen op de 100mhz voor station Club Doorzetters Z.O.N & montercarlo en Nait Normoal waren heren van At ,Politie tegen 12uur aanwezig bij de mast in veendam en poosje later was het signaal weg. De piraten van het station su6 met wederopbouw en tot gauw.

*1-11 Heren van AT zijn weer op toernee, zo juist is station gasboertje op de 95.1mhz uit de lucht gehaald draaiend van uit huis in Ter Apel . ONDERTUSSEN WEER RETOUR .En eerder op de morgen is station de  5 Sprong 95.1 mhz omgeving ruinen al uit de lucht gehaald station was onbemand.

*20-10 Vandaag is station Firma Z.O.N & Nait Normoal draaiende op de 100 mhz uit de lucht gehaald .

Station had zender, antenne in mast bij de kielsterachterweg gemonteerd. Station was al 11 dagen aan de band. Politie en AT waren aanwezig. Heren bedankt voor de platen en tot gauw. Hopen op vanavond.

*25-7 Ook blijkt dat johnny Ringo club lam en gezellig op de 100 mhz is uit gepeild op 22juli, zie brief die door bert prijt van at is gestuurd. Station draaide al meer dan 120 dagen met 1200 watt en dat van uit huis in driezum de zender gaat vandaag uit als goet is. heren su6 verder.

*22-7 Vandaag AT weer actief in alteveer. Na 2,5 dag draaien is Station Bily The Kid en Zender M B op de 100mhz  om een uur of 12  uit de lucht gehaald door at, heren van dienst  in ieder geval Bert prijt  en politie Station draaide onbemand, bedankt voor de platen en tot de volgende keer. En ook de zender Dubbel D is uit gepeild door bert prijt,  en had minder geluk station draaide bemand en dat zijn dure adresjes.

Ook bij duo knoei blijkt kabel door geknipt te zijn, heren zijn op toernee dus uit kijken.

* 1-5 De maand mei begint niet goed, Zojuist is dippie fm uit de lucht gehaald station draaide op 101.3 mhz onbemand van uit omgeving onnen drente,  heren su6 tot volgende keer.

* 18-3 Zo juist 13.20 de streetbende voor de 2 x uit de lucht gehaald deze week at met albert boer heeft helaas nog geen corona verlof, heren streetbende tot horens maar weer.

16-3 Zo juist 12.45 heeft at de streetbende uit de lucht gehaald  het station draaide gelukkig onbemand zo dat er weer niets verdiend werdt door at.

* 1-2  In drente hebben heren van at het ook weer druk gehad met het ontmantelen van de drentse  boefjes op de 98.2 uit omgeving beilen heren van dienst waren boer & preijt. jongens su6 met nieuwe poging.

31- 01 Het is weer raak op de 100 mhz at albert boer en collega en onder begeiding van politie waren  weer in actie en heeft al spul van streetbende meegenomen heren waren al heel wat dagen aan het draaien. hopen op meer platen su6 en tot de volgende keer.

*27-1-2020 Helaas had het at geen vrij avond en was het weer op pad namens albert boer. tegen 21.00 was de Streetbende 100mhz de klos. jongen,s waren afgelopen week zeer actief en elke dag aan de band maar er bleeken wat klachten over storingen binnen te zijn gekomen, heren su6 hoop jullie weer te horen altijd fijne schijfjes van die kant.

*29-12 Kerst dagen weer voorbij dus at was weer op pad eindjaars team was vanmorgen de klos, station draaide op de 95.9 mhz en 3kw zender  en dat onbemand heren su6 maar weer.

*22-12 Weer geen lang weekend voor AT druke zondag tal van station,s uit de lucht gehaald vrolijke amstel drinkers werd uitgeschakeld maar station ging vrolijk weer door. Ook bergveldsepiraatjes en daarna nog trots van musselkanaal  maar allemaal onbemande station,s su6 allemaal maar weer. Ben benieuwd wat er met kerst gebeurd word in ieder geval druk op de band.

* At en politie hebben het maar druk met de Vrolijke amstel drinkers 94.5 mhz station zet gewoon door met wat onder brekingen. top

* 9-12 De laatste dag ging het toch nog mis voor de firma k-v-d & 3x nixxx draaiende op de 95.1 mhz tegen uur of half twee waren heren van at bij de onbemande instalatie van het station en hebben spul door geknipt, nog bedankt en su6 tot de volgende keer.

* 30-11 Wat een signaal uit Twentse tubbergen ,mast 100m en 30kw op de klok van station K-M-K 94.5 MHZ benieuwd hoe lang nog duurt,hopen op zo lang mogelijk we blijven het volgen.STATION ZELF GESTOPT.

* 29-11 Zo juist heeft station KUD  FM OP DE 98.2 MHZ bezoek gehad van appie, moest weer wat verdiend worden station draaide bemand van uit nijesleek . Heren su6 met wederopbouw.

* 9-11 Station K-N-M draaiende op de 100mhz  is van morgen tegen 9uur uit de lucht gehaald zender/pc zijn in beslag genomen.station draaide onbemand uit wedde. Nog bedankt voor de plaatjes en tot horens op de fm band.At had weer eens vroege dienst.

*15-10 Antenne installatie en apperatuur in beslag genomen bij station D-A-W De aanhouders wind , het spul             stond niet eens te draaien, sterkte met dit verlies en tot horens.

*07-9 Zo juist  berijkt ons het bericht dat  om ongeveer 21.45 station KWW draaiende op de 101.3 mhz  bezoek   heeft gehad van at,theo brouwer, station draaide met 15 watt vermogen uit oude pekela su6 en hopelijk tot   horens. 

*31-7  13.00  Zo juist is station Trots van Musselkanaal uit de lucht gehaald station draaide op de 95.1 mhz         onbemand heren bedankt voor de plaaten, su6 en tot horens on air radio.

*16-6 Firma K.A.T uit Westerlee uit de lucht gehaald door politie & de Boer en Prijt. De firma K.A.T zond sinds           vrijdagavond uit middels de 95.60mhz. De zender & antenne zijn meegenomen. Jongens gecondoleerd en               succes met de wederopbouw. EN bedankt voor de fijne platen en tot de volgende keer.

* 26-4 at was er weer vroeg bij vanmorgen om 8uur al in blijham, heeft bezoek gebracht aan popco fm                       draaiende  op 94.5 mhz maar  zender en antenne hangen op 35 meter hoogte dus stroom uitgeschakeld                 waren  onbemand hopen nog retour te komen vandaag even stroom er weer op, mits er geen klimploeg komt       die  spul weghaald      su6 on air radio

* 14-3 At heeft weer druke dag gaan bij alle station,s langs die draaien studio de hark / markeveldse piraatjes /         en   berkel trio heren su6 maar weer.

* 07-03 Het at/politie hebben met een grote actie een stuk of 8 antenne masten weg gehaald in omgeving van         staphorst, die door radio piraten werden gebruikt voor onbemande uitzendingen.

* 17-2 At en politie bij de anti stress 94.5 mhz station zo juist uit de lucht gehaald,su6 met wederopbouw.onder        tussen retour.

       * 11-2 Onbemande radiozender K&G zojuist ontmanteld door at in Noordbroek, station draaide op de 100 mhz.

           De K&G had een zend installatie opgesteld bij een telefoonmast van Vodafone aan de scheemderweg. Een                   medewerker van het netwerkbeheer wilde wat werkzaamheden verrichten maar was verhinderd door                           een D sluiting die de poort blokkeerde. Hij besloot het agentschap telecom er bij te halen.

           Station was vanaf afgelopen donderdag in de lucht,heren bedankt voor de platen en tot horens maar weer.

           Su6 met de volgende poging gr ON AIR RADIO.

       

   

 

8-2 At bij de B.W.F geweest 94.5 mhz stroom kabel kapot gemaakt jongens succes met de wederopbouw.

*  29-01 De zender plop en lady uit de lucht gehaald rond 12.30
    Door Jelle en van Walraven .
    Station draaide met 320watt  van uit kampen.
    Op 20 meter heren su6 hopen jullie gauw weer te horen.

    Nu ook documentaire etherpiraten 2019 0nline , op home pagina.

* 14-01 Maar onder tussen draait station DOP 2 DOP al drie dagen we zullen zien hoe lang het duurt  top jongs gr on air radio.

* 12-01 Station club  DOP 2 DOP draaiend op de 101.3 mhz is onverwachts uit de lucht ( AT ) maar blijkt dat stream telefoon is         gestolen maar hopen op korte termijn retour te keren op de band.

* 04-01-2019 De On Air Radio is vandaag een jaar in de lucht op internet met streaming van radio piraten en een eigen stream.     Met wat pieken en dalen wordt het steeds beter. Begonnen met 1 stream en nu 3 waarvan  1 stream voor on air radio zelf die     24/7 in de lucht is met live en nonstop muziek. De andere stream,s zijn voor stations die op 3m - fm actief zijn, onder hand         weet men de website  steeds beter te vinden er zit een stijgende lijn in we gaan vrolijk verder, kijken waar we in 2020 staan.  

* 28-12 Station diek fm 98.2 mhz is zo juist ook ontmanteld door at in vollenhove overijssel heren su6 bedankt voor de platen.

* 27-12 BNA momenteel in hoogstede in duitsland bij mast.

       * 10-12   Bad Nieuweschans – Tijdens een nachtelijke Mobiel Toezicht Veiligheid controle door de Marechaussee           op de A7 zagen de collega’s een verdachte situatie bij een zendmast.

       * Na controle bleken 2 mannen op het terrein van de mast een illegale zender te installeren. De mannen zijn                  aangehouden en  overgedragen aan politie. su6 heren namens on air radio.

* 9-12 Vanmorgem mast omgewaaid van station 3 x nixx en s en s ,keer weer wat anders dan at spul plat legt su6 jongens. 

* 3-12 Vanmiddag is het onbemande station mosterdboer uit de lucht gehaald door at en met versterking van politie station        draaide op de 97.00 mhz heren su6  verder en tot horens. 

 *Slem fm en vht na uur al weer retour na ontmantelen zender door at, gaat lekker zo.

 *30-11 AT en politie bij SlemFM en VHT in Zwartsluis, de heren draaiden middels 95.10 MHz. onbemand su6 verder.

 * 23-11 Aan eind van de middag is station kvs-tbs en centraal draaiende op de 94.5 mhz uit de lucht gehaald station draaide     met 10.000 Watt en mast hoogte 65 van uit westerhaar onbemand en het blijkt dat agentschap telecom alles in beslag   genomen heeft, heren waren fijne platen en tot horens en su6 met volgende poging.

          

 * 18-11 Zo juist is de firma bunker door at  uit de lucht gehaald station zat op 94.5 mhz te draaien van uit omgeving hertme en       onbemand su6 heren, namens on air radio.

 * 18-11 Ook station luitieman en enge waren de klos zenden van uit huis op 95.1 mhz, at weer goed geld verdiend sterkte daar       in nieuw  weerdinge.

 * 03-11 Zaterdag  was ook station 3x nixx aan de beurt van uit roswinkel en is uitgepeild door prijt van at en het betrof hier             een illegale uitzending van uit huis , dit wordt weer een dure 2500/3000 euro jongens su6 verder en tot horens.

 * 22-10 agentschap telecom heeft zo juist 12.50 station sloopkogel uit de lucht gehaald station zond uit op 94.5 mhz

    onbemand su6   heren en tot horens op de 3m. ZIE FOTO,S

            

 

    

 * Nu 3 streams op website, nonstop en 2 streams voor radio piraten door te streamen.

 * 29-8 Agentschap telecom , at was gisteren weer erg actief er werden 3 stations uit de lucht gehaald Soasel trio,Boefjes,en     station 3x nixx we hopen jullie weer snel retour te zien op de 3meter  su6 namens piratenhits-by-on-air-radio.nl

 * 23-8 Vakantie tijd weer voor bij van de heren at, vandaag weer op pad geweest vandaar wielewaal & brescia gestopt na     bezoek van jelle, heren su6 en tot horens.

 * 16-8 Nu twee streams te beluisteren op piratenhits by on air radio.nl maak je keuze.

 * 15-8 Momenteel wat netwerkproblemen met stream wordt aangewerkt hopen zo gauw mogelijk retour te zijn.

 * 19-7  Na 3.5 dag te hebben gedraaid op de 101.3 mhz met 15 watt was station KWW aan de beurt de heren van at zijn langs

   gekomen, maar station draaide gelukkig onbemand dus boete wordt het niet su6 met wederopbouw en tot horens op de fm.

 *  8-7    Klungelsmurf ook weer de klos uit nieuw weerdinge ,uitzending vond plaats via 95.1 mhz zender in beslag genomen

 

 *  11-06 at bij hans en grietje draaiend op de 94.5 mhz locatie bergentheim jelle ruschen was van de partij (onbemand )       draaien al bijna een week maar lijken nu de klos te zijn nog steeds muziek 16.27 lokale tijd

 *  24-04  Na wat problemen met stream zijn we weer retour  veel luister plezier.

 

* Vanavond 20-03-2018 waren de heren van het at weer actief  De spesmea boys 100 mhz stuurden mij een berichtje dat ze 

   gingen stoppen i.v.b dat at in de buurt was .De zender werdt  uitgezet maar achteraf bleek dat ze al uit gepeild waren en  

   kreegen later een telefoontje van albert boer van at.

* Ook de zender alcapone uit nieuw weerdinge was de klos hij kreeg thuis bezoek en draaide op de 94.5 mhz.

* En Bakdal fm blijkt ook de klos te zijn.

   De stations zaten bemand te draaien van uit huis.

   Succes verder met de hobby heren en hopen jullie gauw weer te horen. Su6  namens On Air Radio

                                       

      

       *  Gisteravond zondag 4 maart had agentschap telecom, AT genoemd late dienst en dat niet zonder succes                       helaas.             

           Eerst werd de Bende Van Drie uit de lucht gehaald maar draaide onbemand, alleen aparatuur werdt mee                     genomen zender, stream pc

 

       *   Meer pech had de Andora uit Ter Apel, de andora zat vanuit huis te draaien en dat zijn dure adressen toch al                gauw minimaal 2500/3500 euro

            AT had dus goed betaalde late dienst wat we liever niet zien.  

            Allemaal succes en sterkte koos De On Air Radio

 

*   ALTEVEER – Vanmiddag heeft Agentschap Telecom een geheime zender uit de lucht gehaald.

 Het Agentschap Telecom   (AT) heeft vanmiddag de piratenzender Bert en Ernie en de Club Liefhebbers het zwijgen opgelegt     zendinstallatie was     opgesteld in een hoogspanningsmast aan de Alteveerse weg

 Tennet heeft samen met het AT de zender ontmanteld. Bert     Preyt en Theo Brouwer waren namens het AT aanwezig           ondersteund door maar liefst 3 politie wagens. Op 28 oktober   werden deze zenders ook al uit de lucht gehaald. Ook toen zat   de zendinstallatie in een hoogspanningsmast bij   Alteveer.

 

 Ook de kleinepiraat uit veendam is vandaag uit de lucht gehaald 18-2 hij was te beluisteren op de 100mhz van uit huis,duur         adres sterkte en su6

 

 Station Sjem fm draaiend via de 95.0 mhz is zo juist 15-2 uit de lucht gehaald, station draaide onbemand , su6

 

 Het plan om etherpiraterij te legaliseren raakt kant noch wal. Dat zegt het Agentschap Telecom in reactie op het idee van           

 Groninger PvdA-Tweede Kamerlid Henk Nijboer, die de radiopiraten uit de illegaliteit wil trekken.